Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτέμβριος, 2023

Καλό Μήνα!!!

  Οκτώβριος! Καλό μήνα!! Στην 2 N Business Consulting εξειδικευόμαστε στη διαχείριση αναγκών των επιχειρήσεων. Ελάτε σε επικοινωνία μας να δημιουργήσουμε και αν σχεδιάσουμε από κοινού το δικό σας επιχειρηματικό πλάνο. 

2 N Business Consulting: Διαχείριση αναγκών των επιχειρήσεων

  Για να γίνεις ηγέτης πρέπει να διαχειρίζεσαι σκέψεις, για να γίνεις πλούσιος πρέπει να διαχειρίζεσαι ανάγκες, για να γίνεις ευτυχισμένος πρέπει να παράγεις ΑΓΑΠΗ! 

Δύο προγράμματα από το ΕΣΠΑ για νεοσύστατες επιχειρήσεις

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ γνωστοποίησε:    «Θα βγουν μέσα στον Οκτώβριο δύο προγράμματα από το ΕΣΠΑ για νεοσύστατες επιχειρήσεις». 

ΕΣΠΑ 2021-2027

To ΕΣΠΑ 2021-2027 αποτυπώνει τις νέες αναπτυξιακές προτεραιότητες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα χρόνια.  Στην 2 N Business Consulting εξειδικευόμαστε στην ανάπτυξη επιχειρήσεων μέσω κοινοτικών κονδυλίων. 

Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ

  Σύγχρονες τεχνολογίες, αναβαθμισμένα προϊόντα και υπηρεσίες σας με χρηματοδότηση από τη δέσμη δράσεων «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ». Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας με την τεχνογνωσία και την πείρα που τους διακρίνει μπορούν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα επενδυτικά σχέδιά σας, στηρίζοντάς σας σε κάθε βήμα μέχρι την ολοκλήρωση της επένδυσης.

Διαχείριση χρηματοοικονομικών θεμάτων και κινδύνων

  Η διαχείριση για εμάς στην 2N Business consulting είναι το σημείο που εστιάζουμε.  Διαχείριση χρηματοοικονομικών θεμάτων και κινδύνων. Κάθε επιχείρηση πρέπει να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να μπορεί να διεκδικήσει πόρους από προγράμματα ενίσχυσης ανεξάρτητα με το τι απαιτείται κάθε φορά εξειδικευμένα και παράλληλα να είναι έτοιμη να λειτουργεί χωρίς προβλήματα ακόμα και μετά από κάθε εκδήλωση κινδύνου.

2N ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η 2N Business consulting είναι ένα συνεργατικό σχήμα συμβούλων με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών μια επιχείρησης. Συγκεκριμένα το σχήμα μας προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες :   Οργάνωση – διοίκηση   Χρηματοοικονομική διαχείριση ( πλην λογιστικής υποστήριξης)   Υποβολή Αρχικών αιτημάτων ενίσχυσης σε δράσεις Κρατικών Ενισχύσεων (πλην Αναπτυξιακού νόμου)   Εκπόνηση και εφαρμογή επιχειρηματικού πλάνου    Εκπόνηση και εφαρμογή πλάνου μάρκετινγκ   Συμβουλευτική υποστήριξη σε αναπτυξιακά θέματα   Οι παραπάνω υπηρεσίες προσφέρονται σας πακέτο με ενιαία τιμή είτε με καταβολή ανά μήνα είτε με ετήσια καταβολή .

2N Business Consunting: Ανάπτυξη και διαχείριση επιχειρήσεων

  Ξέρουμε που είμαστε. Ξέρουμε που θέλουμε να φτάσουμε. Βελτιωνόμαστε και προχωράμε. Το ίδιο κάνουμε και για τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται την ανάπτυξή τους.  Καλέστε στα τηλέφωνα της εταιρίας μας και προγραμματίστε τη δική σας συνάντηση με τους έμπειρους συμβούλους μας.

Ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση σήμερα

  Είσαστε νέα ή νέος μέχρι 30 ετών; Ονειρεύεστε να κάνετε το δικό σας ξεκίνημα στον επιχειρηματικό στίβο; Τότε η λύση είναι μονόδρομος.  Επικοινωνήστε σήμερα με τους έμπειρους συμβούλους της 2Ν Business Consulting ώστε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που μπορείτε να επιδοτηθείτε και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ώστε άμεσα να ξεκινήσετε να εργάζεστε σε αυτό που έχετε σχεδιάσει.

We are hiring!

  Αναζητούμε για την Αθήνα άτομο με γνώσεις οικονομικών ετών 19-29 εγγεγραμμένο στα μητρώα της ΔΥΠΑ ως άνεργος με σκοπό την απασχόληση σε συμβουλευτική εταιρεία.  2N Business Consulting ☎️ 2731131632 📧 info@2nbc.gr 🌐 www.2nbc.gr Ν.Μάρρας: 6944929934  Ν.Δημητρόπουλος: 6936705231

Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ

  Δέσμη Δράσεων "Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ" Δράση "Μετασχηματισμός Αιχμής".  Η επιχείρηση σου στη κορυφή της τεχνολογίας με τη στήριξη του Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα 2021-2027.  Ελάτε σε επικοινωνία με τους συμβούλους μας για να συζητήσουμε, να μελετήσουμε και να σας προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις ανάπτυξης της επιχείρησης σας. 

2 N Business Consulting: Business Plan

  Στην 2 N Business consulting εξειδικευόμαστε στη μελέτη και εφαρμογή των επιχειρηματικών πλάνων μίας επιχείρησης. Γνωρίστε σήμερα τους έμπειρους συμβούλους της εταιρείας μας και εξασφαλίστε χρηματοδότηση, αποκτώντας ένα αξιόπιστο σύμβουλο για την επιχείρησή σας βασιζόμενοι στη μεγάλη εμπειρία μας στον χρηματοοικονομικό κλάδο. 

5 Σεπτεμβρίου: Διεθνής Ημέρα Φιλανθρωπίας

  H 2 N Business Consulting είναι μία εταιρεία που έχει στο DNA της την έννοια της φιλανθρωπίας. Βοηθάμε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη με όποιον τρόπο μπορούμε και ένας από αυτούς είναι η στήριξη που παρέχουμε στους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς που βοηθά η ΑΜΚΕ "Η Ζωή Αλλιώς". 

Ψηφιακή Ευρώπη

  Το πρόγραμμα «Ψηφιακή Ευρώπη» είναι ένα νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της ΕΕ που επικεντρώνεται στην προώθηση της ψηφιακής τεχνολογίας στις επιχειρήσεις, τους πολίτες και τις δημόσιες διοικήσεις. Παρακολουθείτε τις τελευταίες εξελίξεις και ενημερωθείτε για τις δυνατότητες συμμετοχής σας.