Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτώβριος, 2023

Η 2N Business Consulting στηρίζεξ την ΑΜΚΕ Αιμοκάθαρση "Η ζωή Αλλιώς"

Βοηθάμε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη με όποιον τρόπο μπορούμε και ένας από αυτούς είναι η στήριξη που παρέχουμε στους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς που βοηθά η ΑΜΚΕ "Η Ζωή Αλλιώς". 

Χρόνια πολλά Ελλάδα!!!

..μια φούχτα άνθρωποι ανίσκιωτοι, μες σε μια φούχτα τόπο, κάτι σπασμένα μάρμαρα, κάτι φαρδιά πλατάνια, μόνο μπαρούτι τους το φως και σκάγια τους οι ελιές τους και δίπλα τους η Παναγιά, κι η Λευτεριά μπροστά τους..

Ζητείται άτομο με γνώσεις οικονομικών

  Αναζητούμε για την Αθήνα άτομο με γνώσεις οικονομικών ετών 19-29 εγγεγραμμένο στα μητρώα της ΔΥΠΑ ως άνεργος με σκοπό την απασχόληση σε συμβουλευτική εταιρεία. 

Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

  Προδημοσιεύθηκε η Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» του Προγράμματος «», η οποία αφορά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων,

Νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για 1900 ωφελούμενους

  Νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για 1900 ωφελούμενους με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία.  Περισσότερες πληροφορίες θα λάβετε στα τηλέφωνα της 2N Business Consulting καθώς και στο email της εταιρίας μας. 

2 νέες δράσεις ενίσχυσης

  2 νέες δράσεις ενίσχυσης επιχειρηματικότητας  Προδημοσιεύθηκε η Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»,

Βασικό πακέτο υπηρεσιών 2N Business Consulting

  ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  Η 2N Business consulting είναι ένα συνεργατικό σχήμα συμβούλων με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών μια επιχείρησης. Συγκεκριμένα το σχήμα μας προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες :  Οργάνωση – διοίκηση   Χρηματοοικονομική διαχείριση ( πλην λογιστικής υποστήριξης)  Υποβολή Αρχικών αιτημάτων ενίσχυσης σε δράσεις Κρατικών Ενισχύσεων  (πλην Αναπτυξιακού νόμου)  Εκπόνηση και εφαρμογή επιχειρηματικού πλάνου   Εκπόνηση και εφαρμογή πλάνου μάρκετινγκ  Συμβουλευτική υποστήριξη σε αναπτυξιακά θέματα 

2 νέες δράσεις ενίσχυσης επιχειρηματικότητας

  Προδημοσιεύθηκε η Δράση «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» του Προγράμματος «», η οποία αφορά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, σε επιλεγμένους ΚΑΔ όλων των κλάδων της οικονομίας, πλην της εστίασης, του λιανικού εμπορίου και του τουρισμού, συνολικού προϋπολογισμού 190.000.000€. Στη Δράση δύναται να υποβάλλουν πρόταση υπό ίδρυση και νεοσύστατες μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικού σχεδίου κυμαίνεται από 40.000 € έως 400.000 €. Η επιχορήγηση θα ανέρχεται σε ποσοστό 45% επί των υποβαλλόμενων δαπανών. Το ποσοστό ενίσχυσης δύναται να προσαυξάνεται κατά (α) 10% εφόσον η επένδυση πραγματοποιηθεί σε απομακρυσμένη ή πυρόπληκτη ή πλημμυροπαθή περιοχή ή μικρά νησιά και (β) επιπλέον κατά 5% με την επίτευξη του στόχου της απασχόλησης τουλάχιστον 1 ΕΜΕ, τον πρώτο χρόνο μετά την ολοκλήρωση της επένδυσης. Η διάρκεια υλοπ

Στην 2 N Business Consulting ακούμε τις επαγγελματικές ανησυχίες σας

  Στην 2 N Business Consulting ακούμε τις επαγγελματικές ανησυχίες και τις προτάσεις όσων ασχολούνται με το επιχειρείν και βοηθάμε τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν ρευστότητα μέσω των προγραμμάτων ενίσχυσης. 

2N Business Consulting: Μια σχέση αληθινή κι ανθρώπινη

  Αγαπητοί μου μπορεί το αντικείμενό της δραστηριότητάς μας να είναι κατά κύριο λόγο το κεφάλαιο - χρήμα όμως τις σχέσεις μας προσπαθούμε να τις κρατάμε ανθρώπινες και αληθινές. Η βάση για επιτυχημένη σχέση με το συνεργάτη - πελάτη είναι η επικοινωνία που παντρεύει την ανάγκη του με τη γνώση μας και δημιουργεί επιχειρηματική συμβίωση.

2 νέα προγράμματα χρηματοδότησης για τις υπό σύσταση εταιρίες

  2 νέα προγράμματα που θα τρέξουν μέσα στον μήνα έχουν ανακοινωθεί για να βοηθήσουν τις νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Δημιουργήστε τη δική σας επιχείρηση!

  Ονειρεύεστε να συστήσετε τη δική σας επιχείρηση; Μην το καθυστερείτε. Ελάτε στην 2 N Business Consulting ώστε να συζητήσουμε για την πιθανότητα να επιδοτηθείτε από τα νέα προγράμματα που έχουν ανακοινωθεί. 

2 N Business Consulting: Διαχείριση και ανάπτυξη επιχειρήσεων

  Δύο νέα προγράμματα επιδοτήσεων επιχειρήσεων έχουν προκηρυχθεί γιατί το αμέσως επόμενο διάστημα.  Καλέστε τώρα στο τηλέφωνο της εταιρίας μας, κανονίστε τη δική σας συνάντηση με τους συμβούλους της εταιρίας μας και μάθετε κάθε λεπτομέρεια ώστε να προχωρήσετε στη δική σας αίτηση.