Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2023

Επιχειρηματική συμβίωση

 Αγαπητοί μου μπορεί το αντικείμενό της δραστηριότητάς μας να είναι κατά κύριο λόγο το κεφάλαιο - χρήμα όμως τις σχέσεις μας προσπαθούμε να τις κρατάμε ανθρώπινες και αληθινές. 

Β' κύκλος Μεταποίηση - Εφοδιαστική αλυσίδα

 Την 1η Ιουνίου ξεκινά η περίοδος υποβολής των αιτήσεων υπαγωγής στον Αναπτυξιακό νόμο 4887/22 για το δεύτερο κύκλο καθεστώς ενίσχυσης "Μεταποίηση - Εφοδιαστική αλυσίδα"

Ίδρυση και λειτουργία νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων

 Ανακοινώθηκαν τα νέα προγράμματα στήριξης νέων επιχειρήσεων ως προς την ίδρυση και λειτουργία νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και νέων τουριστικών επιχειρήσεων.

Β ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΑΠΟΗΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ Ν.4887/22

  Αναπτυξιακός Νόμος 4887/22 Β κύκλος Καθεστώς Ενίσχυσης Μεταποίηση - Εφοδιαστική Αλυσίδα   Περίοδος υποβολής των αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων 1 Ιουνίου – 29 Σεπτεμβρίου 2023 Στο παρόν καθεστώς υπάγονται επενδυτικά σχέδια, τα οποία εμπίπτουν στον τομέα της μεταποίησης, (πλην της μεταποίησης των γεωργικών προϊόντων), και της εφοδιαστικής αλυσίδας και περιλαμβάνονται στους επιλέξιμους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ). Για τα ενιαία επενδυτικά σχέδια που υποβάλλονται στο παρόν καθεστώς και αφορούν την καλλιέργεια και τη μεταποίηση γεωργικών προϊόντων, χωρίς από την επέμβαση να προκύπτει γεωργικό προϊόν, ενισχύεται μόνο το τμήμα που αφορά τη μεταποιητική δραστηριότητα. Για τα επενδυτικά σχέδια των υπηρεσιών μεταφοράς με διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού προς τρίτους (logistics – ΚΑΔ 52.29.19.03) η παροχή υπηρεσίας σε εταιρείες του ίδιου ομίλου δύναται να ανέρχεται μέχρι ποσοστού 30% των συνολικά παρεχόμενων υπηρεσιών. Για τα ίδια επενδυτικά σχέδια ο τόπος εγκατά

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΣΠΑ 2021 - 2027

 Όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα στη σελίδα της Ανταγωνιστικότητας 2021 - 2027 δύο νέα προγράμματα θα τρέξουν στο τρίτο τρίμηνο του 2023 τα οποία έχουν ως στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και απευθύνονται σε ΜΜΕ. Συγκεκριμένα:  1. Πρόγραμμα "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" το οποίο έχει ως στόχο την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας των ΜΜΕ και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας των ΜΜΕ , συμπεριλαμβανομένων των παραγωγικών επενδύσεων. Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 200.000.000€ , αφορά όλη την επικράτεια και θα λειτουργήσει με σειρά προτεραιότητας (fifo) μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού.   2. Πρόγραμμα "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" το οποίο έχει ως στόχο την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας των ΜΜΕ και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας των ΜΜΕ , συμπεριλαμβανομένων των παραγωγικών επενδύσεων. Ο συνολικός προϋπολογισ

21 Μαΐου: Παγκόσμια ημέρα πολιτισμού

 Τον Νοέμβριο του 2001 η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών αποφάσισε να ανακηρύξει την 21η Μαΐου ως Παγκόσμια Ημέρα για την Πολιτισμική Διαφορετικότητα, τον Διάλογο και την Ανάπτυξη.  Κάλεσε όλα τα κράτη – μέλη, τις διακυβερνητικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις να διοργανώσουν εκδηλώσεις, που θα διευρύνουν τη γνώση των λαών σχετικά με τον παγκόσμιο πολιτιστικό πλούτο και να ενθαρρύνουν μέσω της εκπαίδευσης και των μέσων μαζικής ενημέρωσης τη γνώση της αξίας της πολιτισμικής διαφορετικότητας. ----‐----- Ελάτε σε επικοινωνία με τους συμβούλους μας για να συζητήσουμε, να μελετήσουμε και να σας προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις ανάπτυξης της επιχείρησης σας. καλέστε μας στο 📲 2731131632  #business #businessconsulting #σύμβουλοιεπιχειρήσεων #χρηματοοικονομικά #2N_Business_consulting #ανάπτυξη #επιχειρήσεις #ΕΣΠΑ

Προγράμματα ΕΣΠΑ - Επιδοτήσεις

 Δημοσιεύτηκε ο προγραμματισμός των προσκλήσεων του ΕΣΠΑ, για το πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, που απευθύνονται τόσο σε φορείς όσο και σε επιχειρήσεις, μέχρι το τέλος του έτους.

Γνωρίστε τους συμβούλους μας

 Στην 2 N Business consulting εξειδικευόμαστε στη μελέτη και εφαρμογή των επιχειρηματικών  πλάνων μίας επιχείρησης.

Συμβουλευτική επιχειρήσεων

 Κάποιες φορές τα πράγματα δεν είναι όπως περιμένουμε. 

Πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας με έμφαση στις γυναίκες και επιχορήγηση 14.800 ευρώ

Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 και ώρα 13:00, ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον Γ΄ κύκλο του «Προγράμματος επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 18 έως 29 ετών με έμφαση στις γυναίκες».

2N Business Consulting: Εκπόνηση μελετών ΕΣΠΑ

 Η 2 N Business Consulting είναι μιά εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων που υποστηρίζει κάθε Ελληνική προσπάθεια στο επιχειρείν. Οργάνωση, διαχείριση, ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας ειναι λέξεις που περιγράφουν ακριβώς το αντικείμενο ενασχόλησής μας.

Πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για 3.900 άνεργους νέους ηλικίας έως 29 ετών

Aπόκτηση εργασιακής εμπειρίας από 3.900 ανέργους νέους, ηλικίας έως 29 ετών, που έχουν ολοκληρώσει πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης σε τομέα ψηφιακής οικονομίας τουλάχιστον 50 ωρών και παραμένουν εκτός αγοράς εργασίας, εκπαίδευσης ή κατάρτισης, ώστε να διευκολυνθεί η είσοδός τους στην αγορά εργασίας. 

Συνεργασία της 2N Business Consulting με λογιστικά γραφεία

  Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεγάλη επιτυχία με φοροτεχνικούς και λογιστικά γραφεία με αντικείμενο τη συμβουλευτική επιχειρήσεων, τη διαχείριση και την ανάπτυξη αυτών.

Ενισχύουμε έμπρακτα τις Ελληνικές επιχειρήσεις

Στην 2 N Business Consulting ενισχύουμε έμπρακτα τη θέση των Ελληνικών επιχειρήσεων μέσω της μεγάλης εμπειρίας που διαθέτουμε στα αναπτυξιακά προγράμματα αλλά και στη χρηματοοικονομική διαχείριση.