Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούνιος, 2023

Χρηματοδοτήσεις ΕΣΠΑ

 Θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας; Προσβλέπετε σε χρηματοδότηση από τα προγράμματα στήριξης; Τότε χρειάζεστε τους κατάλληλους συνεργάτες. 

27 Ιουνίου: Διεθνής Ημέρα μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Στην 2N Business Consulting στηρίζουμε και αναπτύσσουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τώρα είναι η στιγμή να έρθετε σε επικοινωνία με την εταιρεία μας για να συζητήσουμε και να φέρουμε εις πέρας τη δική σας αίτηση για χρηματοδότηση.

Επιχειρηματικότητα για νέες και νέους

 Είσαστε νέα ή νέος και θέλετε να στραφείτε στο επιχειρείν; Ονειρεύεστε να κάνετε το δικό σας ξεκίνημα με μια δική σας επιχείρηση αλλά συνεχώς αυτό αναβάλλεται γιατί διστάζετε να κάνετε τα πρώτα βήματα μόνοι;

Επιχειρηματικό πλάνο

 Επιχειρηματικό πλάνο     Κάθε επιχειρηματική ιδέα για να μπορέσει να μετατραπεί σε επιχειρηματική δραστηριότητα πρέπει να αποτυπωθεί με νούμερα και διαδικασίες σε ενα πλάνο το οποίο θα παρουσιάζει την οργάνωση, τη δομή και τους τρόπους Ανάπτυξης συνδυάζοντας επιμέρους στοιχεία που τεκμηριώνουν τα προτερήματα και τις ευκαιρίες.

Πράσινη μετάβαση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων

 Δέσμη Δράσεων «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ». Αξιοποιήστε τις σύγχρονες τεχνολογίες, με πράσινο προσανατολισμό, για τις επιχειρήσεις μας! 

Χρόνια πολλά πατέρα!

 Χρόνια πολλά μπαμπά

Επιδοτήσεις - Ανάπτυξη επιχειρήσεων

 Σας ενδιαφέρει να μάθετε αν η επιχείρηση σας μπορεί να επιδοτηθεί και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας σημειώνοντας παράλληλα σημαντικές επιδόσεις στο ρυθμό ανάπτυξης της;

Ελάτε σε επικοινωνία με την 2N Business Consulting

 Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση χρηματοοικονομικών μελετών στο πλαίσιο των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων.

Ανάπτυξη Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας – ΕΚΨΚ (European Digital Innovation Hubs – EDIHS) που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα «Ψηφιακή Ευρώπη»

  Hμερομηνία Έκδοσης: 30/05/2023 Πρώτη ημέρα υποβολής: 01/06/2023 και ώρα 08:00 Τελευταία ημέρα υποβολής: 21/07/2023 και ώρα 14:00 Εκδούσα Αρχή: ΕΥΔ Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα»

Επιχορήγηση επιχειρήσεων για περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες

 Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών ηλικίας 20 έως 44 ετών, που ανήκουν σε περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες όπως οι Ρομά, στη Δυτική Ελλάδα.

Διαχείριση χρηματοοικονομικών θεμάτων και κινδύνων

 Η διαχείριση για εμάς στην 2N Business consulting είναι το σημείο που εστιάζουμε. 

Κάνε το δικό σου ξεκίνημα με τη δική σου επιχείρηση

 Ονειρεύεστε να κάνετε το δικό σας ξεκίνημα με μια δική σας επιχείρηση αλλά συνεχώς αυτό αναβάλλεται γιατί διστάζετε να κάνετε τα πρώτα βήματα μόνοι;

Εξοικονομώ - επιχειρώ

 Λίγο μετά την έναρξη του προγράμματος Εξοικονομώ 2023, πιθανότατα τον Ιούλιο αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα και για το «Εξοικονομώ – Επιχειρώ»: Μέσω αυτού, έμποροι, επαγγελματίες του κλάδου των Υπηρεσιών, αλλά και του Τουρισμού εξασφαλίζουν επιδοτήσεις που φτάνουν έως και τα 250.000 ευρώ. 

Ίδρυση και λειτουργία νέων τουριστικών επιχειρήσεων

 Ανακοινώθηκαν τα νέα προγράμματα στήριξης νέων επιχειρήσεων ως προς την ίδρυση και λειτουργία νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και νέων τουριστικών επιχειρήσεων.