Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιούλιος, 2023

Τα μεγάλα ταξίδια ξεκινούν από ένα μικρό βήμα

  Ένα μικρό βήμα αρκεί. Καλέστε την εταιρεία των έμπειρων συμβούλων μας, κανονίστε τη δική σας συνάντηση και δείτε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε την επιχείρησή σας στην κορυφή.

Η 2N Business Consulting στηρίζει την ΑΜΚΕ Η Ζωή Αλλιώς

  Η 2Ν Business consulting στηρίζει την ΑΜΚΕ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ Η ΖΩΗ ΑΛΛΙΩΣ . Κάθε φορά που κάποια επιχείρηση επιλέγει εμάς για την κάλυψη αναγκών της συμβάλει στη στήριξη της ΑΜΚΕ Η ΖΩΗ ΑΛΛΙΩΣ.

Επιχειρηματικότητα για νέους έως 30 ετών

 Είσαστε νέα ή νέος μέχρι 30 ετών; Ονειρεύεστε να κάνετε το δικό σας ξεκίνημα στον επιχειρηματικό στίβο; Τότε η λύση είναι μονόδρομος. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ μια ιδιαίτερη ΑΞΙΑ

Υπήρξε κάποτε μια εποχή που κάθε εργαζόμενος, ανεξάρτητα από τη δουλειά ή τη θέση του ήταν υποχρεωμένος να φοράει κοστούμι. Κάθε επαγγελματική δραστηριότητα είχε κατά ποιο τρόπο τη στολή της. Τις περισσότερες φορές υπήρχε μια ομοιομορφία τόσο σε στυλ όσος και σε χρώμα. Στην εποχή μας, υπάρχουν τόσες διαφορετικές ερμηνείες του τυπικού και του casual για τη δουλειά, που δεν είναι πάντα εύκολο να τα διαχωρίσετε, αν δεν είστε ενήμεροι για το περιβάλλον. Το ντύσιμο στην εργασία μας είναι ένας κώδικας επικοινωνίας τόσο εσωτερικά όσο και στην επαφή με το πελατειακό κοινό. Το ντύσιμο μάς προετοιμάζει για τον ενδεχόμενο ρόλο που επιζητάμε. Ο τρόπος που φροντίζουμε, ντύνουμε και παρουσιάζουμε τον εαυτό μας μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε πιο καλά με αυτόν. Με το σωστό ντύσιμο δείχνουμε ότι έχουμε κατανοήσει τους άγραφους και μη κανόνες ενός επαγγελματικού χώρου και μπορούμε να τους υπακούμε. Τα τελευταία χρόνια, καθώς οι εταιρείες έχουν πιο ελεύθερο κώδικα ντυσίματος, το να αποκρυπτο

ΕΝΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

 Δύο ενεργά προγράμματα ως διαθέσιμα εργαλεία χρηματοδοτήσεων στην επιχειρηματικότητα  Επιχειρηματική Χρηματοδότηση του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΙΙ (ΤΕΠΙΧ ΙΙ) – Υποπρόγραμμα Α Η Δράση με διαχειριστή την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στοχεύει στην χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω της παροχής Επενδυτικών Δανείων και Δανείων Κεφαλαίου Κίνησης με ευνοϊκούς όρους. Δικαιούχοι της Δράσης Υπό σύσταση, νεοσύστατες, νέες και υφιστάμενες, πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Α. Επιχειρηματικά Δάνεια για τη χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων (επενδυτικού σκοπού) Ύψος δανείου: 25.000 ευρώ έως 1.500.000 ευρώ Η εκταμίευση πραγματοποιείται εφάπαξ ή τμηματικά εντός 24 μηνών από την υπογραφή της δανειακής σύμβασης με την Τράπεζα και σε κάθε περίπτωση το αργότερο έως την 31.10.2023, όποια από τις ανωτέρω ημερομηνίες προηγείται. Διάρκεια αποπληρωμής: 5-10 έτη με δυνατότητα περιόδου χάριτος έως 36 μήνες, Η εκδήλωση ενδιαφέροντος των Επιχειρήσεων, πραγματοποιείται μέσω του Πληροφοριακο

Δέσμη δράσεων Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ

 Δέσμη Δράσεων "Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ" Δράση "Προηγμένος Μετασχηματισμός".  

Γνωρίστε την 2Ν Business Consulting

  Γνωρίστε την 2N Business Consulting και τους έμπειρους συμβούλους μας. Καλέστε μας, κανονίστε τη συνάντησή μας και από εκείνη τη στιγμή θα έχετε ένα έμπιστο συνεργάτη.

#tip_of_the_day

 #tip_of_the_day  Προστατευθείτε από τον καύσωνα. Απολαύστε τη θάλασσα με τη χρήση αντιηλιακού και καπέλου. Καλό Σαββατοκύριακο!!! 

Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο παραγωγικές

 Στην 2N Business Consulting στηρίζουμε τις επιχειρήσεις ώστε να γίνουν πιο παραγωγικές. 

Ψηφιακός μετασχηματισμός ΜμΕ

 Μην αφήνετε την επιχείρηση σας πίσω. Επενδύστε στην τεχνολογία! Δέσμη Δράσεων Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ 

Ανάπτυξη και χρηματοοικονομική διαχείριση επιχειρήσεων

  Στην 2N Business Consulting ασχολούμαστε με την ανάπτυξη και διαχείριση επιχειρήσεων, χρηματοδοτήσεις, επιδοτήσεις, ΕΣΠΑ, αναπτυξιακό νόμο.

Πράσινη μετάβαση ΜμΕ / Ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρήσεων

  Θάλασσα ή βουνό; Κιθαρίστας ή ντράμερ; Πράσινη μετάβαση ΜμΕ ή Ψηφιακός μετασχηματισμός;  Στα δύο πρώτα δεν μπορούμε να σας δώσουμε τη λύση στο τελευταίο όμως που είναι και το αντικείμενο ενασχόλησής μας η απάντηση είναι μόνο μία: 2 N Business Consulting!!! 

"ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ"

  Πρόγραμμα "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" το οποίο έχει ως στόχο την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας των ΜΜΕ και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας των ΜΜΕ , συμπεριλαμβανομένων των παραγωγικών επενδύσεων. Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 150.000.000€ , αφορά όλη την επικράτεια και θα λειτουργήσει με σειρά προτεραιότητας ( fifo ) μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού. Δικαιούχοι της δράσης είναι όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι επιδιώκουν επιδότηση για την ίδρυση νέας τουριστικής επιχείρησης. Η δράση απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας. ·        Τουριστικά καταλύματα ·        Τουριστικά γραφεία κατά την έννοια του άρθρου 1 του ν. 393/1976 (Α΄199) ·        Γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων ολικής μίσθωσης ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτων Επιχειρήσεις εκμίσθωσης μοτοσικλετών, τρίτροχων και τετράτροχων οχημάτων άνω των 50 κ. εκ. ·        Τουριστικές Επιχειρήσεις Οδ

Hello July!!!

  Σας ευχόμαστε έναν υπέροχο Ιούλιο κι ένα συνολικά όμορφο καλοκαίρι. Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που όλοι διαλέγουμε για τη μικρή μας απόδραση, αλλά μέχρι τότε στην 2 N Business consulting είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε μαζί σας το επιχειρηματικό σας πλάνο.