Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αύγουστος, 2023

2 N Business Consulting: Ο δρόμος προς την κορυφή

Μην περιορίζετε ποτέ τα όνειρά σας γιατί ποτέ δεν ξέρετε πόσα ψηλά μπορεί να σας οδηγήσει η προσπάθειά σας.    Στην 2 N Business Consulting είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε ώστε αυτή η προσπάθεια να σας αποφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα. 

Πρεμιέρα για τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης

Πρεμιέρα θα κάνουν από αρχές φθινοπώρου τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ και κατ’ αρχάς θα αφορά νεοσύστατες επιχειρήσεις. Περίπου 1,1 δισ. ευρώ θα δοθούν μέσω προγραμμάτων που τρέχουν ήδη και θα ολοκληρωθούν από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τον Φεβρουάριο.

2 N Business Consulting: Ο δρόμος προς την κορυφή

  Στην 2 N Business Consulting σας βοηθάμε έμπρακτα να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της εμπειρίας που μας διακρίνει μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε γρήγορα στην κορυφή.  Καλέστε στα τηλέφωνα της εταιρίας μας και κλείστε τη δική σας συνάντηση με τους συμβούλους μας. 

Άννα Κορακάκη συγχαρητήρια

  Μέσα στις στενάχωρες "πύρινες" ειδήσεις των ημερών διαβάσαμε και την παρακάτω ευχάριστη είδηση:  "Ασημένια" η Άννα Κορακάκη στα 25μ. σταθερού στόχου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. 

Ερευνώ - Καινοτομώ 2021 - 2027

   Σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές, με σκοπό τη μετάβαση στην ποιοτική καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας.​​​​

2 N Business Consulting: Ανάπτυξη και διαχείριση επιχειρήσεων

  Η διαχείριση για εμάς στην 2N Business consulting είναι το σημείο που εστιάζουμε.  Διαχείριση χρηματοοικονομικών θεμάτων και κινδύνων.

2N Business Consulting: Στόχος μας η σταθερή ανάπτυξη

Η 2N Business Consulting έχοντας στόχο την Ανάπτυξη, προσκαλεί όποιον διαθέτει όραμα και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, με σκοπό τη δημιουργία Δικτύου Αναπτυσσόμενων Επιχειρηματικών Μονάδων.

15 Αυγούστου: Η κοίμηση της Θεοτόκου

  15 Αυγούστου: Η κοίμηση της Θεοτόκου. Η σημαντικότερη καλοκαιρινή ημέρα για την Ορθοδοξία.

Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών επιχειρήσεων

Πρόγραμμα "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" το οποίο έχει ως στόχο την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας των ΜΜΕ και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας των ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένων των παραγωγικών επενδύσεων. 

ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή να επεκτείνετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα σε άλλη χώρα της ΕΕ, πρέπει να γνωρίζετε τους κανόνες που ισχύουν και το αρμόδιο εθνικό σημείο επαφής Άνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου για τη σύσταση εταιρείας στη συγκεκριμένη χώρα. Ως πολίτης της ΕΕ, έχετε δικαίωμα: να συστήσετε δική σας επιχείρηση (ακόμα και ως ατομική επιχείρηση) σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ, στην Ισλανδία, στη Νορβηγία ή στο Λιχτενστάιν να συστήσετε υποκατάστημα υπάρχουσας επιχείρησης η οποία έχει έδρα στην ΕΕ και είναι ήδη καταχωρισμένη σε μια χώρα της ΕΕ Απαιτήσεις Οι απαιτήσεις ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα. Ωστόσο, η ΕΕ παροτρύνει όλες τις χώρες να επιτύχουν ορισμένους στόχους για να διευκολύνουν τη σύσταση νέων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των εξής: ·        σύσταση εταιρείας σε 3 εργάσιμες ημέρες το πολύ ·        κόστος μικρότερο των 100 ευρώ ·        ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών μέσω ενός μοναδικού διοικητικού φορέα ·        ολοκλήρωση όλων των διατυπ

Εκσυγχρονισμός υπηρεσιών στήριξης επιχειρήσεων

Στόχος της δράσης είναι η στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων, μέσω παρεμβάσεων για την βελτίωση της οργάνωσης της εργασίας και της παραγωγής και ενίσχυσης δεξιοτήτων των εργαζομένων, που θα συμβάλλουν στην προσαρμογή των επιχειρήσεων στην αλλαγή.​ 

Βελτίωση της απόδοσης των επιχειρήσεων

Αρκετές Ελληνικές επιχειρήσεις έχουν εκμεταλλευτεί μέχρι σήμερα την ενίσχυση που προσφέρει ο αναπτυξιακός νόμος κι έχουν βελτιώσει την απόδοσή της επένδυσης που έχουν πραγματοποιήσει. 

Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών επιχειρήσεων

Πρόγραμμα "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" το οποίο έχει ως στόχο την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας των ΜΜΕ και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας των ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένων των παραγωγικών επενδύσεων. 

2N Business Consulting: Ακολουθήστε το δρόμο προς την κορυφή

  O Νίκωνας ξέρει να σας δείξει το δρόμο προς την κορυφή του χρηματοοικονομικού κλάδου. Εσείς θα μείνετε πίσω;